Sarıkamış'ın 80 yıllık su şebekesi yenileniyor

11.05.17, Perşembe

-Başkan Toksoy,"Sarıkamış'ta çeşmelerden Türk içme suyu standartlarına uygun billur gibi su akıtıp, vatandaşlarımıza içireceğiz."

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı

14.04.17, Cuma

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı

Atık Su Arıtma Tesisimizin Resmi Açılışını UDH Bakanımız Sayın Ahmet Arslan Yaptı

12.04.17, Çarşamba

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Atıksu Arıtma Tesisimizin açılışını yaptı.

102. Yılda Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı

05.01.17, Perşembe

Sarıkamış Şehitlerini 102'inci Yıl Anma Programı

Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde alt yapı çalışmaları

07.11.16, Pazartesi

-Başkan Toksoy, Şehitler diyarı turizm merkezi ilçemizi hak ettiği yere getirmek için personelimizle gece gündüz,kar kış demeden çalışıyoruz"

Sarıkamış'ta Cumhuriyet Bayramı Çoşkusu

30.10.16, Pazar

Sarıkamış ilçesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 93. kuruluş yıl dönümü törenlerle kutlandı. Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlamalar, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ın Hükümet Konağı'nda tebrikleri kabulünün ardından Şehit Fikret Gündüz İlkokulu salonunda düzenlenen törenle devam etti. Sarıkamış Kaymakamı Karaman,9. Komando Tugay Komutanı Piyade Albay Bilgin Çetinbağ ile Belediye Başkanı Göksal Toksoy'un, halkın bayramını kutlamasıyla tören başladı. Karaman yaptığı konuşmada,Cuhuriyetin özgürlük ve demokrasinin temeli olduğunu söyledi. Karaman,"Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarının halkla birlikte kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 93.yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz.Bizlere bu kutsal vatanı canıyla,kanıyla bırakan atalarımızın sayesinde özgür ve bağımsız olarak yaşıyoruz.İçeriden ve dışarıdan ülkemize kast etmeye çalışan hainlere asla fırsat vermeyeceğiz.Halkımızın güçlü iradesiyle Cumhuriyetimize her zamankinden daha çok bağlı olup koruyacağız" dedi. Daha sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu,oratoryo,bando ve kafkas halk oyunları gösterileri sunuldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yapılan resim,şiir,kompozisyon ve spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin de verildiği tören, geçit resmiyle sona erdi. Törene, Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, 9. Komando Tugay Komutanı Piyade Albay Bilgin Çetinbağ,Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Cumhuriyet Savcısı Nurettin Adıgözel,İlçe Milli Eğitim Müdürü Atakan Karabağ, gaziler, daire amirleri, askeri erkan, siyasi parti ve STK temsilcileri, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

• +90.474 413 4073
  • +90 474 413 5825