Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü

10.04.19, Çarşamba

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıldönümü, Sarıkamış’ta düzenlenen törenle kutlandı. Kaynak: Sarıkamış’ta Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü

Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

08.04.19, Pazartesi

Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sarıkamış yeni Belediye Başkanı Harun Hayali mazbatasını aldı

04.04.19, Perşembe

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde Sarıkamış Belediye Başkanı seçilen Harun Hayali, mazbatasını alarak görevine başladı.

Başkan Toksoy'un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

08.03.18, Perşembe

Belediye Başkanımız Toksoy'un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla bir kutlama mesajı

Beyribey ve Toksoy, Doğu Ekspresiyle yolculuk yaptı

06.02.18, Salı

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış Garı’ndan Doğu Ekspresi’ne binerek Kars’a yolculuk yaptı.

Sarıkamış, Türkiye’de İmar Planı Olan Tek Kayak Merkezidir

20.10.17, Cuma

Sarıkamış, Türkiye’de imar planı olan tek Kayak Merkezidir. Sarıkamış Kayak Merkezinde 1992 tarihinden beri yapılmış imar planı mevcut

Başkan Toksoy: Hizmeti Vatandaşın Kapısına Kadar Götürüyoruz

17.10.17, Salı

“Su ve kanalizasyon şebekesini yenilerken hizmetini vatandaşlarımızın tam kapısının önüne kadar götürüyoruz.”

Başkan Toksoy: Sarıkamışlılar Her Şeyin En Güzelini Hak Ediyor

10.10.17, Salı

Başkan Toksoy, "kar yağmadan yol, kaldırım, kanalizasyon ve içme suyu şebekesi yenileme çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz" dedi

Başkanımız Göksal Toksoy,başarılı sporcuları ödüllendirdi

02.06.17, Cuma

Başkanımız Sayın Göksal Toksoy,Erzurum da yapılan Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) Yarışmaları'nda Kars'ı temsil eden ve derece alan sporcuları kabul etti.

Belediye Başkanımız Sayın Göksal Toksoy'un içme suyu gölet açıklaması

02.06.17, Cuma